torsdag 14. mai 2009

Gjensynsglede

Etter flere avskjeder den siste tiden var det godt å få oppleve gleden ved å møtes igjen. Søndag ankom vi Stavanger og ble møtt av min (Evelyn) søster og mann i leiligheten hvor vi nå bor. Dagen før vi kom, flyttet de inn i sitt nye rekkehus, og vi fortsetter leien i deres gamle leilighet. Det er godt å erfare at selv praktiske løsninger kan Gud ordne opp i. Gud er god, og han svarer på bønner.

Velkomstmiddag. Vi storkoser oss med å bo i samme by som tante og onkel. F.hø: Tante Anita, Markus, onkel Kjell Rune, Gunnar og Marie.

Første uke på Misjonshøgskolen er snart over. På kurset er det 16 voksne og 9 barn som er på vei mot Kina, Bolivia, Mali, øst-Afrika, Kamerun eller Ecuador. Det er veldig kjekt å treffe andre i samme situasjon og vi er ikke lenger så spesielle.... Det er et privilegium å sitte på skolebenken som par, ta imot ny kunnskap og samtale om temaene senere på kvelden. Barna har naturligvis trengt litt tid på å bli trygge på nye barnepassere. Så de første dagene har vi byttet på å være tilgjengelige for dem. Skolen og barnehagelokalet ligger rundt samme tun så lunsjpausen har vi hver dag sammen. Allerede nå kjenner vi på gleden over å kunne gjøre noe annerledes sammen som familie. Nye rammer rundt hverdagen legges, og vi ser mer til hverandre nå enn tidligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar