onsdag 17. juni 2009

Leiligheten tømmes

Flyttelass A: Hva skulle vi gjort uten solide banankasser?? Det er godt det spises mye bananer i dette landet! Vi er kommet til kasse nr. 88 og ennå mangler vi noen.... Torsdag kommer flyttebilen for å kjøre tingene våre til Mollestad. Mor til Gunnar har ryddet på kott, i kjeller og garasje for å få plass til våre eiendeler til oppbevaring i 4 år. Nå mens vi pakker undrer vi oss over hvor vi vil pakke opp kassene etter tiden i Nepal. Vi har ikke bestemt hvor vi vil bosette oss når vi kommer tilbake til Norge. Tiden vil vise.

Flyttelass B: Plasttønnene som vi skal ha med til Nepal fylles etterhvert også opp. Praktisk og vanntett. Vi tror jammen vi kommer til å satse på slike tønner etterhvert på fremtidige reiser. Kan du se for deg en slik tønne komme opp på rullebåndet på flyplassen.....Ville skapt en del oppstyr.

1 kommentar:

  1. og hvem var det som måtte rydde først.....jo det var lillesøster....som måtte ut med alle sine kjære barndomseiendeler, for å få plass til tusener av banankasser...... jaja...:)

    SvarSlett