onsdag 24. mars 2010

Marie 3 år på fredag

Fredag den 26.mars fyller vår kjære Marie 3 år!

Torsdag samles Tibet-og Normisjonens utsendinger i Nepal til en 3-dagers konferanse/retreat. Bursdagen vil derfor bli feiret i Pokhara, byen som ligger 4 timers jeeptur fra Tansen. Maries største bursdagsønske er å bade i basseng ute! Dagtemperaturen er nå blitt +28 grader. I Tansen er det ingen bademuligheter så vi vil nok prioritere et bad i et av bassengene i løpet av helgen. Fra Norge kommer Olafsrud til konferansen. Kari og Ole-Magnus kjenner vi godt fra tiden i Navigatørene. De har også vært gode støttespillere og medvandrere i forberedelsen mot utreise til Nepal. Vi gleder oss til å treffe dem igjen.


Vi legger ved noen ferske bilder av bursdagsbarnet. Rett bak huset vårt er det en flott skog. Det minner oss om en norsk furuskog med fine stier og gode turopplevelser (Vi voksne får også assosiasjoner og litt lengsel etter orienteringsløp når vi ferdes i skogen......). Barna elsker å gå på tur, løpe på stiene, klatre på steiner og spise matpakken i skogen.


GRATULERER MED DAGEN MARIE!
Med ditt lyse hår og gode smil sjarmerer du mange på din vei i Nepal. Vi setter stor pris på den flotte jenta som du er. Glad i deg. Ha en fin bursdag!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen, kjære Marie. Mange klemmer fra Helene, tante og onkel i Stavanger.

    SvarSlett
  2. Gratulerer Marie!! Du er ei flott jente, som er blitt så stor:) Ha en fin bursdag i badebasseng!!
    Klem fra Tomine, Kristian, onkel Helge og tante Ragnhild

    SvarSlett