torsdag 1. april 2010

God påske

De gule påskeliljene er byttet ut med røde amaryllis denne påsken! Blomsten, som vi best kjenner som potteplante til jul, vokser vilt rundt oss i måneden april! Vi har fått vår nye påskeblomst! Heretter vil synet av denne vakre blomsten minne oss om påske i Tansen!


Palmehelgen var vi samlet til konferanse i Pokhara for Tibetmisjonens- og Normisjons utsendinger i Nepal. Vi hadde storflott besøk av Kari og Ole-Magnus Olafsrud fra Navigatørene Norge som snakket om temaet "medvandring." I tillegg til Bibel, sang og bønn var det god tid til skøy og humor. På bildet over tester guttene bicepsene sine.

Et av høydepunktene for meg (Gunnar) var å få besøke Green Pasteur Hospital i Pokhara. Her fikk jeg se lepra-bakterien gjennom mikroskopet for første gang. Det er ikke mange norske leger som har sett denne mikroben "live."


Konferansen samlet nærmere 20 mennesker til samtale, leik, Bibel og bønn. Det er et variert arbeide som drives i regi av Tibet- og Normisjon i Nepal; undervisning førskolelærere, helsearbeid, sjelesorg-utdanning, vannkraftarbeid, undervisning Universitet, forebygging mot kvinners prostitusjon..... Vi er stolte over å være en del av et så mangfoldig og evnerikt fellesskap.


Fra Tansen ønsker vi alle leserne av bloggen en god påske med god tid til familiehygge og refleksjon over påskens budskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar