torsdag 14. april 2011

Morgensamling på skolen til Markus

På den internasjonale skolen ved sykehuset er det undervisning gjennom hele kalenderåret. Det er ingen lang sommerferie, men feriene er spredt utover hele året med en ukes ferie hver 5.uke. I morgen starter skoleårets lengste ferie; 3 ukers påskeferie. Denne uka ble foreldre og søsken invitert til et morgenbesøk på skolen. De 8 skolebarna fremførte felles sanger, og de eldste barna presenterte historien til Tansen Mission Hospital. Visste du at sangeren Cliff Richard fra England har åpnet en av bygningene inne på sykehusområdet?!
Foreldre, søsken og elever venter spent på at programmet skal starte. Med 8 elever fra 5 familier er det kun en liten gjeng med tilskuere, men en flott gruppe mennesker fra teamet. Her sitter vi i et av skolens to klasserom.


Klassen til Markus skoleåret 2010/11.

Dette skoleåret er det 8 elever i aldersgruppen fra 5 -11 år og en lærer. Markus har kommet fint inn i miljøet på skolen. Han trives godt og er fortrolig med å bruke engelsk som er undervisningsspråket. Fra høsten halveres elevtallet når 4 elever flytter tilbake til hjemlandet sitt. Læreren fra England reiser også hjem igjen. Til dere som ber; be gjerne om en ny lærer til skolen. Stillingen er utlyst, men enda ingen konkrete søkere. Skoletilbudet betyr mye for fremtiden vår her. Uten lærer kan vi ikke bo i Tansen. Vi skal på et lengre opphold i Norge i sommer, fra juni til august. Vi håper og ber om at lærer må være på plass innen vi er tilbake i Tansen.

1 kommentar:

  1. Hej Norska vänner!

    Hur har ni det?

    Vill bara skicka en liten hälsning att ni är saknade. Jag har varit tillbaka i Sverige tre veckor nu och jobbat på. Har fått litet annat perspektiv på jobbet så klart efter halvåret i Nepal. Lotta kommer tillbaka till Sverige nu på Måndag efter att hon besökt bästa vänninan som jobbar i Kambodja. Hon börjar att jobba i början av maj. Hälsa gärna Joan och Browns lite extra från oss.

    Kramar Olof (och Lotta)

    SvarSlett