lørdag 1. januar 2011

Godt nyttår

Det nye året i Tansen ble innledet med Tansen challenge, et trappeløp til toppen av åsen Srinagar. Det er ca 500 trappetrinn opp og like mange ned. Gunnar og en kirurg-kollega fra USA stod i bresjen for arrangementet som samlet 25 deltakere. Det var løpsklasser for alle; pediatric, feminine, general og geriatric. Barna løp en gang opp og ned mens de andre løp enten to eller tre ganger. For lokalkjente i Bergen, minner det om Stoltzekleiven opp. Vinnertiden for tre ganger opp og ned ble 13 min og 4 sekund, forøvrig ny løyperekord! Gunnar er meget stolt for å ha tatt andreplassen i en hard klasse.
Etter alle var kommet i mål, var det selvsagt tid for premieutdeling. Her vanket alt fra norske t-skjorter, makrell på boks, sjokolade, fluortabletter, støttebandasje og DVD-filmer.

Evelyn ble nummer 3 i Tansen feminine challenge, og her ser vi henne i pent driv i starten av trappene. Hun overrasket stort og var bare 8 minutter bak Gunnar. Leiligheten vår ligger i det store murhuset bakerst i bildet.


Nyttårsaften var det stor fest på Tansen gjestehus med over 70 gjester. Det var våre venner fra Sverige, familien Otto og Pernilla, som var vertskap. Det ble en flott kveld med dans, leiker, god mat, bønn og lovsang ut i de små timer. Over ser vi Gunnar og to gode venner, tannlegen Roshan og gjestehusverten Ganesh, som går mennekeng i nye sarier.
Vi er kommet inn i 2011 og ønsker all familie, venner og lesere av bloggen et godt nyttår;
Pax et Bonum (oversatt "Guds fred og alt godt" som er en hilsen fra oldkirken).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar