fredag 24. februar 2012

Takk for besøket!

Det kom storflott besøk til Tansen denne uken; Gunnars mor, tvillingsøster Martha og yngre søster Ragnhild tok den lange turen fra Norge til Nepal. På bildet over ser vi gjengen foran sykehuset.
Opplevelsene var mange, og vi ble til og med invitert i bryllupsfest til en av Gunnars legekolleger ved sykehuset. Over ser vi de 3 søsknene Mollestad samlet foran hjemmet til bruden. Legg merke til det hvite skjerfet som alle gjestene fikk lagt omkring halsen; en vanlig tradisjon i nepali-bryllup.
Her møter vi brudeparet på vei til bryllupsfesten. Brudgommen har et stort rødt merke i pannen (tika) som er en hinduistisk tradisjon og er uttrykk for en velsignelse gitt til deg fra gudene. Bruden er også vakkert kledt i det klassiske røde antrekket som er vanlig i hinduistiske bryllup.
Himalaya viste seg fra sin beste side til ære for familien til Gunnar! Her er det like før soloppgang, og Annapurna-fjellene med "Fiskehalen" i midten er et majestetisk syn!
Takk for besøket! Og takk til to staute svogere som holdt "fortet" på hjemmebane og lot sine to ektefeller dra avgårde til Nepal. Neste gang er det deres tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar