onsdag 14. mars 2012

Besteforeldre på besøk

Spill rundt kjøkkenbordet og lesestunder i senga er alltid kjekt for
både barnebarn og besteforeldre.


Vi gleder oss over å ha besøk av familien. Våre venner i Nepal setter også stor pris på å se at vi er en del av en større familie og de vil gjerne invitere hele storfamilien på middag. Gjestfriheten er stor. Sammen med Evelyn sine foreldre har vi besøkt en rekke hjem de siste to ukene. Bildet over viser besøk hjemme hos hushjelpen vår og hennes familie.

Da Evelyn var på fjelltur med svigermor for to uker siden reiste Gunnar på tur med sin svigermor til jungelen! Her er Bestemor på elefantryggen sammen med Marie, Markus og svigersønnen.

En ettermiddag fikk Bestemor være med på lekerommet på sykehuset. Lekerommet er åpent noen timer hver dag for barn som er innlagt på sykehuset. Sita (til ve.på bildet) har ansvar for tilbudet. De pasientene som ikke kan komme seg til lekerommet får leker og spill til sengen sin. Denne ettermiddagen hadde mamma med seg et hjemmelaget spill i papp laget for 30 år siden! Spillet er enkelt å lage, men var populært. Sita, som er ansvarlig for lekerommet, ble inspirert til å lage flere slike spill. Takk til mamma som tok med seg ideen -og for besøket på lekerommet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar