tirsdag 6. mars 2012

Tansen challenge 2012Det er 521 trappetrinn opp til toppen av åsryggen som heter Srinagar. Herfra er det fantastisk utsikt til verdens 7., 8. og 10.høyeste fjell. Over er Markus i gang med treningen for trappeløpet Tansen challenge. Dette løpet gikk av stabelen første helgen i mars med Gunnar og en amerikansk kollega som primus motor for arrangementet.

Det var mange forskjellige klasser å delta i, og deltakerne kunne velge mellom 1, 2 eller 3 ganger opp og ned. Over ser vi de energiske barna i klassen under 10 år. Helt til høyre i bildet med rød bukse er 9 år gamle Isak fra Norge som lenge ledet denne klassen men et lite fall på vei ned trappene førte til at han mistet seieren.

Her er Markus nesten oppe og har et godt driv opp trappene. Det er på sitt bratteste parti her. Markus deltok for første gang og tok andre plassen i denne gutteklassen.

Det var også egen klasse for "barn-på-skuldrene," og over ser vi vår gode nabo, ortoped Dipak, med datteren Anya på skuldrene.

Evelyn innkasserte seieren i dameklassen. Her ser vi henne etter runding på toppen av trappene. Tansen feminine løp 2 runder opp og ned.

Gunnar ligger her på andre plass i herreklassen, men like etter bildet er tatt, løp han forbi og sikret seieren. Det er enda 1 minutt og 46 sekunder igjen til løyperekorden som innehaes av en sprek amerikaner. Men ved neste arrangement, som er planlagt like etter regntidens slutt, oktober 2012, er målet å nærme seg løyperekorden. Besøkende til Tansen er hjertelig velkomne til å prøve seg i trappene. Ta med joggesko. Gunnar stiller med klokke!

Fornøyde deltakere etter vel gjennomført trappeløp. Nesten 50 deltakere, inkludert hele 8 nepali-leger, lover godt for neste løp. God teambuilding og sunn fysisk fostring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar