tirsdag 10. juli 2012

God sommer

Endelig har Marie kommet tilbake til Mollestadeika, blant Norges eldste (antakelig nesten 1100 år!) og nest tykkeste tre, som står på Gunnars hjemsted. Det er nå Gunnars tvillingsøster, Martha, som driver gården sammen med hennes ektemann Thomas. Når vi bor borte fra Norge, er det godt å ha et kjært hjemsted som bokstavelig talt har dype røtter!

 Like etter hjemkomst til Norge fra Nepal, deltok vi på Navigatørenes årlige familieleir på Birkeland. Her har vi tatt med oss en god gjeng til sightseeing til Mollestadeika. Leiren kan anbefales på det varmeste!

Etter Navigatørenes familieleir drog vi rett til HimalPartner sitt sommerstevne i Ålesund. Det er et årlig treff med fokus på HimalPartners arbeid i Kina og Nepal, og på bildet over har vi deltatt på gudstjenesten i Vigra kirke. Liten sommer-quiz: Hvem er personen som står til høyre på bildet over? Tips; han spiller gitar og bor i samme kommune som Mollestadeika....
Premie venter til den første som sender oss svaret på e-post!


Ålesund er en vakker by som viser et stykke Norge fram på sitt beste! Sunnmøringer er også svært trivelige mennesker! Jeg hørte en annen quiz om hvorfor det var så mange kristne på Sunnmøre???
Jo, de har nemlig skjønt at nåden er gratis!!!!

Etter Sunnmøre har vi feriert sammen med Evelyns foreldre som bor på Kolbotn, ca 20 km øst for Oslo. Her er Marie på båttur, og vi ser at hun virkelig nyter sol og sommer!

Det er godt med avkobling fra det intense livet i Nepal, men vi begynner så smått å forberede oss til utreisen igjen. Om litt over 3 uker er vi på vei til vårt fjerde år i Nepal. Men innen den tid skal vi nyte den norske (kalde) sommeren til det fulle. Ja, det regner i Tansen også, opptil 100 millimeter pr døgn! Så ingen grunn til å klage over littegrann norsk regn!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar