tirsdag 1. mars 2011

Heia Bergen og Svalandsheia

For få dager siden tikket det inn to overraskende og hyggelige mail i innboksen vår. Den første kom fra Studentforeningen Navigatørene i Bergen. Studentene har samlet inn penger til Tansen Mission Hospital i løpet av vinteren, og det har kommet inn en stor sum. Slik vi kjenner til studentene i Navigatørene mangler det ikke på kreativitet når det gjelder innsamling av penger til misjonen. Vi kjenner godt til Navigatørene i Bergen etter 5 år som studentmedarbeidere. Det var en fin tid der vi ble kjent med mange engasjerte og flotte studenter med ungdommelig pågangsmot. Bortsett fra det kroniske regnværet, er Bergen absolutt en by å anbefale for fremtidig bosted. Markus snakket sine første ord på nydelig bergensk- med tydelig skarre-r.
TAKK til dere alle i Studentforeningen Navigatørene. TAKK for deres økonomiske støtte, forbønn og omtanke. Det varmer stort!

Den andre overraskende mailen kom fra Gunnars hjemtrakter, nemlig fra Svalandsheia. Svaland er en liten grend som ligger 3-4 kilometer fra Mollestad og har gjort seg bemerket med skiskyttere på høgt nivå nasjonalt og internasjonalt. I tillegg er Svaland kjent på Sørlandet gjennom det årlige 27 km lange terrengløpet Svalandsgubben (http://www.svalandsgubben.com/). (Gunnar har deltatt 17 ganger, og ser fram til flere løp etter høydetreningen i Nepal er vel gjennomført.)
Men denne gangen handlet ikke nyheten fra Svalandsheia om skiskyting eller Svalandsgubben; Det handlet om sirkus! Barna på Svalandsheia arrangerte sirkus og samlet inn penger til Tansen Mission Hospital. Det var inngangspenger, vaffelsalg, trampoline, salg av saft og godterier. Nesten 40 barn var tilstede. TAKK til dere alle, især hovedarrangørene Ronja (5,5 år), Jørgen (3,5 år) og Rakel (3,5 år) og dere voksne som hjalp til med Vigdis i spissen. Det er fantastisk å få en slik hilsen fra hjembygda. TAKK og HURRA for SVALANDSHEIA!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar