fredag 25. mars 2011

Marie 4 år lørdag 26.mars

Lørdag 26.mars fyller Marie 4 år. Hvis hun kunne velge selv, så ville hun helst bli 5 år. "Hvorfor det" spør jeg? "Da kan jeg begynne på skolen," sier hun. Marie synes det er veldig spennende med skole, bøker og blyanter. Hver morgen kl.08 følger hun storebror Markus til skolen sammen med mamma. Når vi kommer hjem igjen, tar Marie gjerne frem aktivitetsboken sin og vil gjøre skolearbeid med mamma som "lærer." Blyanten spisses, og oppgaver løses i løpet av de tjue minuttene pågangsmotet og konsentrasjonen varer for en ung og stolt "skoleelev."

Torsdag ettermiddag feiret vi barneselskap hjemme hos oss; En flott gjeng med barn koste seg rundt kjøkkenbordet med muffins, skillingsboller, gele og brus med sugerør!
Pappa Gunnar hadde fri fra jobben denne ettermiddagen og byttet ut språktimer med å arrangere leker for barna. Selv om konkurranseinnstinktet til far i huset er noen hakk høyere enn 4 åringene, ble det en fin lekestund utenfor huset med bl.a potetløp og stafetter!
Flere eldre nabobarn kom til fødselsdagsfesten, og Marie koste seg sammen med både store og små venner. På kvelden var det en glad og fornøyd jente som krøp opp på mammas fang. Hun så på de lange bena sine og uttrykte overrasket: "Nå er jeg blitt 4 år, og klærne passer fortsatt!"
Gratulerer med dagen din, vår kjære Marie -du er en stor og skjønn jente!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer til Marie!Mitt flotte fadderbarn:) Gøy og se at du har hatt selskap!

    SvarSlett
  2. Så utrolig stor hu har blitt! Og mamma er en god lærer:) Ser du organiserer kakene også;) Hilsen Anki:)

    SvarSlett