torsdag 12. januar 2012

Takk for besøket

Foto: Markus Mollestad
De siste dagene har vi hatt besøk av en flott familie på fire: Åshild, Martin, Endre (4) og Simon (2). Familien har de siste fire månedene oppholdt seg ved Okhaldunga misjonssykehus, helt øst i Nepal. Dette sykehuset er også drevet av United Mission to Nepal, og Normisjon i Norge har engasjert seg sterkt for dette sykehuset. Familien har tatt et avbrekk fra hverdagen hjemme på Sørlandet og reist til Nepal for å bo og jobbe i 8 måneder, hun som fysioterapeut og han som lege. Vi takker for besøket og ønsker dem alt godt for resten av tiden i østlige Nepal.
Skogstur i furuskogen bak huset vårt.
Endelig ble det tid til en liten "juletrefest;" aldri for sent.
Julen varer som kjent helt til påske...
Martin ble villig lokket med opp trappene bak huset vårt som første deltaker på årets utgave av "Tansen challenge." Han fullførte med stil de 500 trappetrinnene opp til åskammen over sykehuset; ikke bare en gang opp og ned, men 3 (TRE) ganger opp og ned. Bildet over er tatt FØR start og viser en opplagt, forventningsfull og sprek Martin. I bakgrunnen "White lake-" den hvite morgentåken som ligger i dalbunnen nedenfor Tansen.
Toro-suppe og vafler med brunost rundt kjøkkenbordet.
F.v: Åshild, Endre, Marie, Markus, Lars-Even/Samuel på fanget,
Amanda/Leona på fanget, mor til Amanda og Martin B.

Samtidig med besøket fra Okhaldhunga kom en annen skandinavisk familie på fire flyttende til Tansen: Amanda (fra Sverige), Lars Even (fra Norge), og barna Samuel (4) og Leona (1). De bor i Sverige og skal jobbe som leger 8 måneder i Nepal, først 3 måneder i Tansen og resten av tiden i Okhaldhunga. Vi gleder oss over de siste dagers flotte fellesskap, og om få dager kommer enda en familie fra Norge til Tansen; familien Berg fra Kristiansand som skal bo og jobbe her i ca 3 mnd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar