onsdag 30. januar 2013

Endelig her.....


Endelig framme; de to Norgespakkene med julegaver og babyklær fra familien i Norge ankom Tansen 24.jan, akkurat en måned etter julaften! Det var stor stas i stua og en ny julekveld da pakkene ble åpnet! De to pakkene hadde bl.a vært innom Okhaldunga sykehus, helt øst i Nepal, før ankomst til Tansen!


De to Norgespakkene var fylt til randen med norsk sjokolade, julegaver, norske aviser, suppe, norsk ukeblad, julekort, ammete og ikke minst arvet babyklær fra Evelyns søster i Stavanger....


Mor til Gunnar hadde strikket en drakt til den kommende babyen. På bildet over sitter den høygravide (...bare 2 uker igjen til termin....) under bildet av Mollestadeika. TAKK til mor Åse og til familien hjemme i Norge!


Ja, ull og en varm strikket drakt kan komme godt med i den kalde årstiden her i Tansen. Bildet over viser årets kaldeste dag. Kulderekorden INNE i år ligger på 8,5 grader og utendørs på 3,5 grader! Da er det bare å kle på flere lag med ull og helt ytterst en tykk fleecejakke når innendørs oppvarming er dårlig.


Men vi skal ikke klage, snart blir det varmere, også innendørs! I den kalde årstiden kommer også de mektige Himalaya-fjellene fram nesten daglig. Slik er utsikten fra skrivepulten vår i stua i leiligheten vår. Slett ikke verst! Vi ser det kjente fjellet "Fiskehalen" midt i bildet, og til venstre i vinduskarmen ruver verdens 10.høyeste fjell; Annapurna 1 (8091 moh)!
 

2 kommentarer:

  1. Hej kära vänner! Vi saknar er, men inte kylan. Här har det varit -18 ute men konstigt nog håller det sig nästan vid +20 inomhus. Vi har visat din film Gunnar flera gånger bland familj, vänner och t o m i kyrkan, och vi skrattar varje gång - ett fantastiskt minne! Gläder oss med barnen och paketen, hoppas att nästa gåva till familjen snart ska anlända! Gutt eller jente? Vi önskar allt gott! Kram Otto

    SvarSlett
  2. Kjære dere!
    Det var da enda godt at pakkene kom fram til dere! Høres virkelig hustrig ut med 8,5 grader inne! Vinteren i Khovd er den mildeste på lange tider, bare noen få minusgrader på dagtid nå. Lykke til med siste tiden før termin, og med fødsel og alt! Ber for dere!

    SvarSlett