onsdag 20. februar 2013

ANDREAS

Gratulerer ANDREAS med navnet ditt!


I Nepal er det tradisjon å gi barna navn den ellevte dagen etter fødselen. Da er det en sammenkomst med familie og venner der navnet til barnet offentliggjøres. Det passet derfor perfekt at den årlige sykehusfesten ved Tansen Mission Hospital ble arrangert 11 dager etter fødelsen til Andreas.
          På bildet over godsnakker Markus med en av de 7 geitene før de måtte bøte med livet....

Det er ekte god dugnadsstemning når sykehusansatte møter opp kl 07 for å kutte grønnsaker. Alle tar med seg sin egen kniv...Det skal mye mat til for å mette over 200 mennesker..

Folket kler seg staselig. Her har Marie pyntet seg i sin fineste "kurta suruval" (Nepali kvinnedrakt), og fargene matcher godt med den lille Bogonvilla i bakgrunnen.

Det er taler, utmerkelser til de som har jobbet lenge ved sykehuset, sang, dans, musikk og selvfølgelig sketsjer! Over spiller Gunnar sin gravide kone Evelyn mens vår gode venn Ganesh spiller Gunnar. Mye latter og god humor!

Mot slutten av festen grep Gunnar mikrofonen og annonserte navnet Andreas foran forsamlingen på over 200 sykehusansatte. Det var et stort øyeblikk, og Gunnar takket folket på sykehuset for all god hjelp i forbindelse med fødselen til Andreas.
                                                       For mer info om navnet Andreas;

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar