torsdag 7. februar 2013

Det ble en gutt!


Torsdag 7.februar kl 12.05 norsk tid (16.50 nepali tid) ble vårt tredje barn født på Tansen Mission Hospital; en stor gutt med vekt 4120 gram. Det var en rask og ukomplisert fødsel. Alt vel med mor og barn, og vi drog hjem fra sykehuset allerede 5 timer etter fødselen.


Her viser den stolte far fram babyen til personalet ved fødeavdelingen på sykehuset.


Våre gode venner, jordmor Esther og tannlege Roshan, ankom fødestuen etter en times tid og serverte nasjonalretten "momo," og Esther fikk æren av å legge på den første bleien!

TAKK for all god omsorg, omtanke og forbønn under Evelyns graviditet. Vi er nå lykkelige 3-barns-foreldre, og "mini-Mollestad" er kommet med i den ekslusive klubben over barn som er født ved Tansen Mission Hospital!
(Mon tro hvor mange norske barn som er født ved Tansen Mission Hospital. Gode tips mottaes med takk!)


11 kommentarer:

 1. Mange gratulasjoner sendes deres vei fra Ecuador! Håper på gode barseldager med mye kos og glede! Varme tanker fra familien Aandstad i Ecuador!

  SvarSlett
 2. Halleluja! Takk for gode nyhende og ein vakker gut. Me gledar oss til å sjå og høyre - og etter kvart halde og kose med deg.

  Sei til mamma og pappa at namnet Ryan framleis ikkje er brukt i familien. Onkel Kjell Rune synest det er eit knallfint namn.

  SvarSlett
 3. Vilken glädje kära vänner! Ett stort grattis till eran lille gosse! Vi blev så glada när vi fick meddelat nyheten att ni väntade ert tredje barn och nu är han här! Vi har haft er med i våra tankar och böner.

  Hur högt ska inte den gossen nå?! Då han startar livet 1500 möh :)

  Stora kramar till hela familjen och en extra kram till Evelyn!

  Olof & Lotta Björkdahl

  SvarSlett
 4. Reidar og Aase
  Vi gleder oss med dere.
  Vi fikk også en gutt i februarkulda i Nepal, . langt tilbake i historien... men forestillingsevnen er svært levende fremdeles! - Gratulerer !!
  Ønsker dere alle fortsatt velsigning over tjenesten i Tanzen og gleder oss til å treffe dere i sommer!!

  Kh Åase og Reidar

  SvarSlett
 5. Åååå vilken underbar nyhet!!! Massor av grattiskramar till er all, vi gläds med er! och längtar efter er!! Önskar er en fin och välsignad första tid med gutt! kramar Ida, Moa ,John, Otto, Pernilla

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye!!

  Hurra!

  Hilsen Eli, Hans Kristian, linnea og Benjamin

  SvarSlett
 7. - Å, det var godt å høre! Takk til Gud! Vår Signe synes "mini-Mollestad" var kjempefin, og strakte ut hendene og ville "holde" da vi så på bildene!
  Gud velsigne dere alle 5!

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye! Ønsker dere alt godt videre.
  Hilsen fra Annbjørg

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye, alle fem!

  Hilsen fra Ina

  SvarSlett
 10. Stort grattis till er alla! Härligt att höra att allt har gått bra!

  Kram från Olof & Miriam Säll

  SvarSlett