mandag 11. februar 2013

Velkommen til oss!

Det er selvsagt stor stas med et nytt medlem i familien. Marie er en stolt storesøster!

og Markus er en like stolt storebror som også nynner sanger til lillebroren sin.

Det er ikke hver dag et utenlandsk barn fødes ved Tansen Mission Hospital. Sist gang var for over 7 år siden. Nepal har egen kalender i tillegg til vår latinske kalender, og den nepalske fødselsdagen er 25.Magh 2069.

Vår gode venn, gjestehusverten Ganesh og hans familie, var til god hjelp med barnepass under tiden som vi var på sykehuset i forbindelsen med fødselen.

En vanlig tradisjon i Nepal etter fødselen er å distribuere konfektlignende sukkerkuler til venner og arbeidskolleger. Så i går var Marie, Markus og Gunnar i full aktivitet på sykehuset med utdeling av disse lekre søte godsakene dere kan se bilde av over...

De majesteiske Annapurna-fjellene i Himalaya hilser vår nyfødte gutt med å vise seg fram i sin beste glans. Slik var utsikten fra stuevinduet vårt dagen etter fødselen....

Det har vært strålende fjellutsikt de siste dagene. Her ser vi verdens 7.høyeste fjell, Dhaulagiri (8167 moh), i venstre billedkant på bildet over. Til høyre i bildet sees verdens 10.høyeste fjell, Annapurna 1 (8091 moh).

Gunnar har farspermisjon for tiden og benyttet anledningen og det fine været til å ta barna med på en tur etter skoletid i dag. Bildet over viser hele Annapurna-fjellene og er tatt fra Srinagar-åsryggen, noen få minutters gange fra huset vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar