torsdag 6. august 2009

Vel framme i Katmandu

Etter en lang, men også god reise er familien Mollestad nå trygt på plass i leiligheten i Katmandu. Markus har til og med ringt til bestemor og bestefar og sagt: "Nå er vi i Nepal.". Marie fortalte også at hun hadde sett kjempestore løvetann da hun så bananplantene. Markus sin sykkel og bagasje forøvrig er også på plass og fredag skal bagasjetønnene hentes.

Det tar litt tid å få internett og sim-kort på plass, så derfor er det bloggassistentene Anita og Kjell Rune (søster og svoger) som skriver denne posten etter ønske av hovedforfatterene.

De har ringt oss og fortalt at de har fått en fin leilighet i stille omgivelser hvor barna trygt kan leke utenfor. Det er likevel mange inntrykk som skal bearbeides og fordøyes.

Inntil videre får vi håpe at nepaleserene får orden i ledningene sine og at kommunikasjonen går lettere innen kort framtid. De kan nås på fasttelefon på følgende nummer: +977 015520644.

Vi ønsker de alt godt og at de får tid til å komme på plass i sitt nye hjem.

2 kommentarer:

 1. Heisann! Tenk, nå er de jammen framme i Nepal! Flott! Det skal bli kjekt å fylgja dykk her på bloggen. Ønskjer dykk alt godt nå i oppstarten. Tønnene våre vert henta på mandag, og me følgjer etter til Bolivia 1. sept. Spanande tider! Gud signe dykk! Fam. Fossan Steine

  SvarSlett
 2. Hallo!
  Kjekt å høre at dere er på plass!
  Vi ser frem til vår utreise som er den 16. august, men før den tid gjenstår litt nedpakking og rydding før nye leietagere overtar huset vårt.
  Vi følger spendt med dere videre!
  Gode hilsner Helge og Else

  SvarSlett