lørdag 31. oktober 2009

Exit Bibel


Kathmandu har flere tusen hvite små Suzuki-taxier, bare i dette krysset er det 4 stk. Hvordan finne igjen taxisjåføren med en koffert og en norsk bibel i bagasjerommet....??

Etterlysning på radiostasjon, prat med taxisjåfører, bønn og mer bønn - Hva gjør vi ikke får å få tak i kofferten igjen..... Bussturen tilbake fra Tansen gikk fint, men endte mindre bra på vei til leiligheten. Kofferten til Evelyn ble glemt igjen i bagasjerommet i taxien. Heldigvis var det ingen verdisaker der, men verdifulle ting som bl.a Evelyns personlige Bibel gjennom 20 år. Bibelen som jeg vanligvis alltid pakker i håndbaggasjen fordi den betyr så mye for meg. I tillegg forsvant de 3 siste måneders arbeid; hele språkkurset i nepali med lærebok og notater!! Foruten familien er Bibelen og nepali noe av det viktigste i hverdagen i Nepal akkurat nå og vil være det fremover. Det kunne jo heller vært noe mindre viktig når vi først skulle miste noe... Samtidig har vi vært heldige til nå uten spesielle negative opplevelser. Uflaksen pleier vel å bli rettferdig fordelt.. og det kunne hendt verre ting enn dette.

Men vi har et lite håp. Tidligere i høst glemte en annen familie alle sine 6 pass i en taxi, men de ble returnert av taxisjåføren. Så vi fortsetter i tro og bønn. Adresselappen henger på kofferten, så det skulle være mulig å returnere den....
Opp gjennom historien har det skjedd betraktelig større under enn at en gammel grå koffert dukker opp igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar