torsdag 29. oktober 2009

Nytt liv

Gratulerer til de nybakte foreldrene!

I går vokste storfamilien hjemme i Norge med et nytt medlem. Evelyns søster Anita og mann fikk en jente, Helene. Den lille jenta på 975 gram ble født 2 mnd for tidlig og ligger i kuvøse. Det er deres første barn. Vi gleder oss over et nytt, men skjørt liv. Til deg som ber, be gjerne for tiden som ligger foran den nyfødte og foredrene i Stavanger.

Når slike ting skjer, er det både sårt og underlig å være så langt borte. Nå skulle vi gjerne ha vært noen mil nærmere våre kjære... Avstanden til våre familier vil alltid være en av de største utfordringene ved å være i tjeneste i Nepal. Samtidig gleder vi oss over å kunne følge Helenes utvikling via dagens kommunikasjonsmidler. For tidligere utsendinger og misjonærer var kontakten med hjemlandet en helt annen... Men en god samtale, en klem eller å være tilstede kan aldri erstattes med dagens teknologi. Avstand og savn kjenner vi virkelig på nå.

1 kommentar:

  1. Så lita jente! Gratulerer til foreldrene:) Spennende å følge dere via denne bloggen Evelyn, får jo også litt nytt gjennom dine foreldre - til mine foreldre - og til meg:)

    Hils Anita og mannen hennes.

    Karianne, Tårnåsen

    SvarSlett