fredag 16. juli 2010

If you can`t play together, you can`t pray together

Det var en framtidssynt byggekomite som etablerte en idrettsplass på sykehusområdet da nåværende Tansen Mission Hospital ble bygget i 1959. I et bratt og kupert landskap er det ikke lett å finne en jevn slette å spille ball på. Derfor er denne flate plassen på sykehusområdet gull verdt, og brukes aktivt av sykehuspersonalet.
Hver onsdag kl 16 spiller vi innenbandy utendørs. Det var en finsk misjonær som brakte denne sporten til Tansen. Vi bruker å være fra 6-15 spillere, en god blanding av utlendinger og nepalere. Denne aktiviteten er så viktig for oss begge voksne i familien at vi har fast barnevakt hver onsdag ettermiddag.
En tidligere Tibetmisjons-misjonær uttrykte et visdomsord forleden; If you can`t play together, you can`t pray together! (Hvis dere ikke kan leke sammen, kan dere ikke be sammen!) Det er helt riktig. I mange kristne sammenhenger er det altfor mye alvor og seriøst prat. Vi må slippe oss mer løs og leke mer sammen. Gjennom den humørfylte leken kan vi bli kjent på andre områder og bli tryggere på hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar